Het beste EMS apparaat huren voor thuisgebruik

Wil je thuis het beste uit je work-out halen of specifieke spieren trainen, bijvoorbeeld in de rug of bekkenbodem? Een training met elektrostimulatie biedt het allerbeste resultaat. Tot op heden was een EMS training alleen te volgen bij de fysiotherapeut of sportschool. StimaWELL heeft nu een apparaat ontwikkeld voor thuisgebruik. Een EMS apparaat huren en thuis gebruiken is zeer eenvoudig. Wij komen zelfs langs om uitleg te geven over het apparaat (vanzelfsprekend blijft de instructeur op veilige afstand). Persoonlijke instructies met behulp van online video bellen is ook mogelijk.

EMS huren, €594,- voor 6 maanden

Bij StimaWELL kun je een EMS huren of kopen. Voor een goede training heb je naast het apparaat een speciaal pak nodig. Dit noemen wij het stimulatiepak. Het pak bevat maar liefst 12 elektroden die in verbinding staan met het EMS apparaat. Verder heb je nog een set bandelektroden nodig. Als je kiest voor het huren van het EMS apparaat, dan betaal je € 594,- voor 6 maanden. (Dit abonnement stopt automatisch). Alle benodigdheden zijn bij de huurprijs inbegrepen.

Goedgekeurd medisch hulpmiddel

Het EMS apparaat is een goedgekeurd medisch hulpmiddel en voldoet aan de allerhoogte veiligheidseisen. Het bevat maar liefst 70 voorgeprogrammeerde trainingsprogramma ’s van 20 minuten en 40 ondersteunende video’s. De trainingsprogramma’s zijn voorzien van een variatie in sequenties die de spieren verschillende stimuli bieden. Er zijn diverse trainingscategorieën aanwezig, zoals dynamische en statische training, ontspanning, cardio en vetverbranding. Ook zijn er speciale programma’s voor de bevordering van de stofwisseling of de aanpak bij cellulitis.

Het EMS apparaat dat we verhuren is 195 x 285 x 245 mm groot en weegt ongeveer 5 kg. Het is voorzien van een eenvoudig bedienbare touchscreen. Verder kun je precies zien hoeveel calorieën je verbruikt tijdens een training. De indexwaarde wordt opgeslagen, zodat je de volgende training kunt zien of er verbetering inzit.

Huurperiode verlengen of eigen apparaat kopen

Heb je ons EMS apparaat 3 maanden uitgeprobeerd en wil je graag verder? Geen probleem. Je kunt hetzelfde EMS apparaat huren door de periode te verlengen. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen een eigen apparaat te kopen. Houd dan rekening met de volgende investering:

Waar op te letten bij het huren van EMS apparaten

StimaWELL is waarschijnlijk niet de enige aanbieder van EMS apparaten. Wil je een goede en veilige EMS huren? Let dan op de volgende kenmerken.

 1. Een EMS apparaat is een medisch hulpmiddel. Let bij het huren goed op, of het apparaat goedgekeurd is als medisch hulpmiddel. Alleen dan weet je of het voldoet aan de allerhoogste veiligheidseisen.
 2. Een veilig apparaat dat geschikt is voor het lichaam heeft maximaal 12 stimulatiekanalen. Een apparaat met minder kanalen zal beduidend minder efficiënt en effectief zijn voor de training of work-out.
 3. De frequenties van stroomvoeding die worden gebruikt behoeven aandacht. Als je een EMS apparaat huurt, zorg er dan voor dat de golffrequentie in het middenfrequente bereik is en minimaal 2000 Hz bedraagt. Als de bandbreedte lager is, worden diepe spierlagen niet bereikt.
 4. Huur nooit een EMS zonder afstandsbediening. Je wilt immers op ieder moment je training kunnen aanpassen, onderbreken of beëindigen.

EMS apparaat huren, inclusief pak

Een EMS apparaat huren is altijd inclusief een 12 kanaals trainingspak, ook wel stimulatiepak. Het elastische pak is verkrijgbaar in de maten XXS t/m 5 XL en heeft een antibacteriële zilveren coating. De elektroden in het pak zorgen voor optimale geleiding van de billen, de rug (onder en boven), de brede rugspieren, de laterale romp, de onderbuik, bovenbuik en de borst. Het pak is geschikt voor wasmachine en droger. De losse neopreen bandelektroden staan ook in verbinding met het pak en versterken de bovenarmen, onderarmen, dijen en kuiten.

EMS-training

6 maanden
99 per maand
 • 1x StimaWELL® EMS-apparaat
 • 1x 12-kanaals stimulatiepak
 • 2 paar bandenelektroden
 • Gepersonaliseerde trainingskaart
 • Keuze uit 70 trainingsprogramma's
 • 1x per week live online training
 • Telefonische helpdesk
 • + € 39,- per extra gebruiker

EMS-training

1 jaar
89 per maand
 • 1x StimaWELL® EMS-apparaat
 • 1x 12-kanaals stimulatiepak
 • 2 paar bandenelektroden
 • Gepersonaliseerde trainingskaart
 • Keuze uit 70 trainingsprogramma's
 • 1x per week live online training
 • Telefonische helpdesk
 • + € 39,- per extra gebruiker
Populair